Za údolím tŕňov - Elyonova krajina prichádza na knižný trh

29.08.2006 Celý región

Elyonova krajina je pre každého čitateľa, ktorý má rád fantasy už dobre známa. Vydavateľstvo Fragment Vám 13. septembra 2006 prináša už 2. diel úspešnej tril...
Elyonova krajina je pre každého čitateľa, ktorý má rád fantasy už dobre známa. Vydavateľstvo Fragment Vám 13. septembra 2006 prináša už 2. diel úspešnej trilógie pod názvom Za údolím tŕňov.

Staré zlo, nové nebezpečenstvo!

Keď Alexa Daleyová porazila muža, ktorý chcel zničiť Bridewell, myslela si, že jej starosti sa už skončili. Teraz, po zbúraní ochranného múru, však musí jej krajina čeliť novej, nečakanej hrozbe prichádzajúcej zvonka. Alexa sa odrazu ocitla v boji so zlovestnými silami, ktoré sa prejavujú nečakaným a odporným spôsobom. Osud jej v ňom určil najdôležitejšiu úlohu.

1. diel Elyonovej krajiny z pera Patrica Carmana Za hradbami sa aj na Slovensku teší veľkému úspechu. V USA vyšiel vo februári minulého roka a 27 týždňov sa držal na rebríčku New York Times Bestsellers. Náklad prvej časti v USA presiahol 170 000 výtlačkov a do dnešného dňa kniha vyšla už v 20 krajinách sveta. Hlavná hrdinka Alexa odhaľuje spoločne s čitateľom, čo sa skrýva za hradbami, ktoré chránia mesto pred zlom z okolitých Temných hôr! Čelí tajomným silám, ktoré sa hromadili celé stáročia a čitateľ spoznáva prekliatie, ktoré siaha hlboko do minulosti.

Patric Carman

Nikdy nebol profesionálnym spisovateľom napriek tomu, že od svojich stredoškolských čias napísal tisíce krátkych príbehov. Keď sa začal pohrávať s myšlienkou dvanásťročnej Alexy, mal okolo tridsať rokov. Priviedlo ho k tomu hlavne pravidelné čítanie rozprávok jeho dvom dcéram a vlastná bohatá fantázia.

Elyonova krajina: Kniha 2 Za údolím tŕňov
Vychádza 13.9.2006
140 × 205 mm, viaz. , 176 str.
Vydavateľstvo Fragment
 

Vyberte región

mark